Åbning af CPH Cooking 2014

Baggrund:

Copenhagen Cooking er hovedstadens store årlige madfestival med mere end 100.000 besøgende fra både ind- og udland. Siden sin start i 2004 har festivalen arbejdet målrettet på at udbrede kendskabet til den nordiske madkultur fra produkt til måltid. Hvert år kickstartes festivalen med et fælles event for branchen.

Mål:

2014 var 10-års jubilæumsåret for restaurant noma og dermed et afgørende nedslagspunkt i udviklingen af den nynordiske gastronomi. Samtidig fyldte festivalen Copenhagen Cooking 10 år, så målet var at skabe et brag af et åbningsarrangement, der ville sætte sig varige spor hos de 150 særligt inviterede gæster. 

Indhold/beskrivelse:

Konvers udviklede sammen med madkunstner Mette Sia Martinussen et koncept, der tog udgangspunkt i en levendegørelse af de sidste 40 års dansk madhistorie. En række af de største koryfæer indenfor madens verden blev iscenesat i en stribe spiselige madbilleder i det nyåbnede Kongernes Lapidarium (Kongens Bryghus) på Slotsholmen. Erwin Lauterbach, Søren Gericke, Søren Ejlersen, Mads Refslund, Claus Meyer og Rasmus Kofoed var hver især koblet til en bestemt råvare og placeret et udvalgt sted i de forrygende rammer.

Kunde/partnere:

Wonderful Copenhagen (Copenhagen Cooking).

Resultater:

For både Copenhagen Cooking og de 150 gæster var der tale om en oplevelse, der rakte langt ud over hvad man havde sat næsen op efter. En magisk aften, der bedst illustreres med et citat fra en glad gæst: "Hold nu op hvor var det bare fantastisk - elskede hvert sekund!"