Destinationsgastronomi

Destinationsgastronomi har til formål at løfte niveauet på de danske spisesteder udenfor storbyerne. Projektet tager afsæt i turisme-undersøgelser fra bl.a. Visit Denmark, som påviser et stort forbedringspotentiale på lige præcis madområdet, lige så snart turisterne bevæger sig væk fra de store byer. 

Destinationsgastronomi er et workshop-format, der er tilpasset det enkelte spisested, og som hen over en til to dage går ind og leverer konkrete sparring og rådgivning. Rådgiverholdet består af en kok og en kommunikatør, der sammen arbejder med både ledelse og køkkenpersonale. 

Konvers har leveret Destinationsgastronomi alene og sammen med Food Organisation of Denmark og Nordic Foodworks i regi af Maritim Turisme i Nordsjælland. Konsulenter på projektet har været - ud over Joachim Hjerl - Pelle Øby Andersen, Rasmus Grønbech, Jens Heding og Hardy Jensen.

De danske spisesteder, der har været igennem et forløb med Destinationsgastronomi er:

  • Evald K på Musholm (Vestsjælland)
  • Gjerrild Kro (Djursland)
  • M/S Smag på Fiskeri og Søfartsmuseet (Esbjerg)
  • Tunø Kro (Thunø)
  • Ølsted Kro og Hotel (Halsnæs)
  • Halsnæs Bryghus (Hundested)
  • Bolværket (Helsingør)
  • Strand og Badehotel Marienlyst (Helsingør)
  • Det Nye Skotterup (Snekkersten)