Evolution Race

Evolutionen har ramt asfalten

Urban Evolution Race er en videreudvikling af Evolution Race, der har været afholdt i skovene omkring Sjælsø siden 2005. Deltagerne er en dedikeret gruppe af hårde hunde, der hvert år samles for at hylde den menneskelige krops muligheder - og for at udfordre sig selv og hinanden i 10 forskellige fysisk krævende discipliner.

Konvers har udviklet Evolution Race konceptet og overført grundkonceptet til en urban kontekst. Løbet afvikles på den gamle Carlsberg-bryggerigrund på Vesterbro - første gang i maj måned 2011. Vi har etableret et strategisk samarbejde med Streetmovement, der arbejder med fysisk bevægelse baseret på koncepter hentet fra parkour og freerunning.

Konvers har udviklet al kommunikation omkring løbet, herunder indgået samarbejdsaftaler med bl.a. BetterNow, Carlsberg og Sportstiming. Vi har udviklet hjemmeside og flyers, sponsorpakke, Facebook, pressemeddelelse etc.

Du kan læse mere om de to løb ved at følge dette link: www.evolutionrace.dk

Deltagerne i de to løb har lavet nogle film - se fx http://www.youtube.com/watch?v=bjOB4VHYE7Y&feature=related eller herunder.

Jungle Edition 2011:

Jungle Edition 2010:

Winter challenge 2007: